Toliko smo puta pisali na temu ljubavnih odnosa i gde se nalazi ključ uspeha u vezama. Svaki put su tolerancija i kompromisi navođeni kao obrasci ponašanja koji su u tom smislu neophodni, jer ljubav sama po sebi nije dovoljna. Ili dogovor kuću gradi - jednostavnije rečeno. 

Nakon razlaza, potrebno je neko vreme da biste mogli da uđete u sledeću vezu, vreme posle kojeg će nakon stare veze ostati samo nova mudrost.

Da biste bili srećni u vezi nije dovoljno samo da nešto činite za partnera ili s njim, odnosno njom. Podjednako je važno da se uzdržite od određenog ponašanja. Terapeuti otkrivaju sedam stvari koje parovi u uspešnim vezama ne rade.

Menopauza pogađa žene koje su zagazile duboko u petu deceniju, ali može da se javi i kod mnogo mlađih devojaka.

Simptomi menopauze mogu da se jave i u tridesetim, dvadesetim, a ponekad i u ranijim godinamašto predstavlja ozbiljan zdravstveni problem koji sa sobom donosi još mnogo komplikacija po zdravlje mladih žena.

Majčinstvo nije ropstvo, majčinstvo je najljepši posao na svetu, koji je plaćen čistom ljubavlju Neki ljudi misle da imaju pravo zadirati u tuđu privatnost, komentarisati i osuđivati tuđe postupke, a da pritom ne znaju ni kakav život živi ta osoba, ni zbog čega radi bilo što.

Muškarcima nije toliko bitna frizura koliko to da je kosa mirišljava i čista, a što se tiče intimnog dela, najbitnije im je da je uredan.

Bez obzira na to što mislite da bi vas vaš muškarac trebalo da vas voli takve kakve jeste, sigurno vam je stalo i do toga šta on misli o vašem izgledu i šta preferira.