Užurbani tempo ostavlja malo vremena za stvaranje novih navika, te vam donosimo savete koje treba postepeno da uvedete u svoju rutinu.

Mladost nećete sačuvati skupim preparatima za negu kože. Na prvom mestu su neke mnogo važnije stavke, a teg onda dolazi nega spolja.

Svaka žena, kada se po prvi put nađe u ulozi majke, suočava se sa ogromnim promenama u svom životu koje su, koliko god da je ona prethodno spemna na iste, vrlo burne i stresne za celu porodicu. Trudnoća, porođaj, dojenje, neprospavane noći, ili kasnije kada dete poraste - veće brige koje dolaze sa tim, sastavni su deo majčinstva.

Koliko partner treba da zna o vašim bivšim ljubavima, a da ga ne odbijete.

Psiholog dr. Niki Goldstin, stručnjak za veze i bračnu terapiju, kaže da razgovor o bivšim ljubavima može da bude ili bezazleno, neobavezno ćaskanje, ili bolan i potpuno nepotreban pregled nečije prošlosti, bilo vaše, bilo partnerove.

 Svi želimo biti sretni, zdravi i uspešni, ali ne znamo baš kako to postići. Menjaš se, malo radiš ovo, malo ono kako bi poboljšala kvalitet svog života, ali čini se da ti ponekad nedostaje doslednost.

Strogo zabranjeno: 3 poteza koje ne smete da radite ispred svog dragog

A znamo da ste bar jednom napravili jedan od ovih poteza...

Toliko smo puta pisali na temu ljubavnih odnosa i gde se nalazi ključ uspeha u vezama. Svaki put su tolerancija i kompromisi navođeni kao obrasci ponašanja koji su u tom smislu neophodni, jer ljubav sama po sebi nije dovoljna. Ili dogovor kuću gradi - jednostavnije rečeno.