Žena bi pre svega trebalo da bude čovek, a ovakvi postupci govore samo o lošem vaspitanju, nemoralu i užasnim manirima…

Žene se još odavno trude da učine sve zarad ravnopravnosti među polovima, pa je sve češća pojava odbacivanje vrednosti patrijarhalnog durštva.

Ali, neretko su žene same sebi velike protivnice, iako tu titulu dodeljuju muškarcima.

Sitno odbrojavamo do još jednog 14. februara. Naravno, kao i uvek kada su posebne prilike u pitanju, svaka dama želi da pleni svojim izgledom. To podrazumeva detaljne planove kada su u pitanju šminka, frizura, nakit, i naravno odevna kombinacija. Bilo da ostajete kod kuće sa voljenom osobom, ili nameravate da idete u izlazak, ili pak na večeru u otmeni restoran, važno je da budete u potpunosti zadovoljni svojim izgledom i modnim stilom. Mi smo tu da vam u tome pomognemo. 

Mislite da je lako složiti crni autfit? Varate se, i u tom slučaju postoje pravila.

Ljubitelji najtamnije boje dobro znaju da nije lako doći do izražaja u masi ako nosite crno od glave do pete, ali nije ni nemoguće.

Od rođenja slavne glumačke dive Rite Hejvort prošlo je tačno 99 godina. Bila je jedna od najvećih zvezda zlatnog doba Holivuda, ujedno i najdraža plesna partnerka Fredu Astairea te prva glumica koja je postala princeza u stvarnom životu.

Sofija Loren je, prema mišljenju čitalaca portala www.askmen.com, najlepša Italijanka svih vremena. Slavna glumica je proglašena i za najseksepilniju mediteransku lepoticu. Otkrivamo njene rituale lepote pomoću kojih i u osmoj deceniji izgleda fantastično.

Bila je i ostala jedan od najuticajnijih i najinovativnijih modnih dizajnera 20. veka. Koristeći svoju kreativnost i originalan pristup modi, Koko je volela da eksperimentiše sa stilovima, predstavljajući sebe kao hrabrog inovatora i promotera praktičnog načina odevanja. Rekla je:"Jednostavnost je ključ prave elegancije."