Prirodno i bez nuspojava ...

Umesto sintetičkih lekova ublažite menstrualne tegobe prirodnim sredstvima. Izbeći ćete nepotrebno trovanje sintetičkim preparatima i njihove nuspojave. Aromaterapija na ljudsko telo gleda kao na celinu. Za zdravlje tela neophodno je negovati i zdravlje duha, i obratno. Ako smo nezadovoljni sobom i svojim životom ili ako smo pod stresom teško da će nam ikakav lek dugoročno biti od pomoći.

 

Žene su, puno češće od muškaraca, sklone nezadovoljstvu svojim telom (izgledom). One koje žive zadovoljne iu harmoniji same sa sobom retko imaju zdravstvenih problema, posebno onih tipiučno ženskih - menstrualnih tegoba, neredovnih menstruacija, menstrualnih glavobolja ...

Eterična ulja deluju na sve tri nivoa ženskog zdravlja: ​​fizičkoj, emotivnoj i mentalnoj.

Reč je o eteričnom ulju čajavca, timijana (majčine dušice), ružinog drveta, žalfije, pačulija, jasmina, tamjana, čempresa, sandala i ruže. Uz to dobro je imati i bazna ulja kantariona i / ili susama.

Кod menstrualnih bolova i neredovnog ciklusa

Između eteričnih ulja muškatne žalfije, ruzmarina, žalfije, majorana, čempresa, bosiljka i smilja izaberite do tri vrste te nakapajte do 50 kapi u 100 ml baznog ulja (susamovog ili ulja kantariona i kao tople obloge stavljajte na stomak i donji deo leđa. Postupak možete ponavljati svakodnevno (par dana), pre spavanja.

Кod obilnog krvarenja

50 ml baznog ulja poput (susama, kantariona ili kajsije) pomešajte sa 10 kapi smilja i 10 kapi geranijuma te nanesite na stomak i trticu. Obzirom na to da su ulja pomešana s baznim uljem, ne morate strahovati od mrlja na koži. Uz to dobro je imati i bazna ulja kantariona i / ili susama. 

http://www.prakticanzivot.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner