Kako da sami kod kuće napravite sredstvo za dezinfekciju ruku - recept od tri sastojka!

Prirodni lek koji će učiniti da se oslobodite neprijatnosti belog pranja.

Imate probleme s proširenim venama? Probajte ovaj prirodni recept, veoma je efikasan.

Proširene vene su izdužene, nepravilno proširene, vijugave i promenjena im je struktura zida, koji poprima oblik ljubičastoplavih izbočina. Pored toga što predstavljaju estetski problem, one mogu negativno da utiču i na kvalitet života i zdravlje.

Prirodno i bez nuspojava ...

Umesto sintetičkih lekova ublažite menstrualne tegobe prirodnim sredstvima. Izbeći ćete nepotrebno trovanje sintetičkim preparatima i njihove nuspojave. Aromaterapija na ljudsko telo gleda kao na celinu. Za zdravlje tela neophodno je negovati i zdravlje duha, i obratno. Ako smo nezadovoljni sobom i svojim životom ili ako smo pod stresom teško da će nam ikakav lek dugoročno biti od pomoći.

Kris Kilam, poznat i kao lovac na lekove, otkriva prirodne afrodizijake – biljke koje jačaju muški seksualni nagon. One će zapaliti vašu spavaću sobu i ispuniti vas vitalnošću i to u velikim dozama. Neke od ovih ekstrakata lako ćete pronaći i kod nas. Dostupni su kao dodaci ishrani ili biljni lekovi.

Vazelin je je jedan od proizvoda koji se često potcenjuje, iako ovaj jeftin i jednostavan gel može mnogo toga učiniti za svakoga od nas. Vazelin sprečava oštećenja kože nastala od uticaja vetra, ublažava psorijazu, kožne alergije, groznice, ekceme, hemeoroide, odstranjuje uši iz kose, koristi se kao intimni lubrikant (to sigurno znate), za negu kod muših polnih kožnih bolesti, protiv krvarenja iz nosa, a može se njime i sprečiti udisanje polena iz vazduha ako se namaže na nozdrve.