Ukoliko želite da kreirate dobar feng šui u trenutnom ili ste u potrazi za idealnim domom na tržištu, postoji nekoliko jednostavnih, baznih smernica koje vam mogu pomoći tom prilikom...

Predstavljamo vam glavne površine koje su odgovorne za dobru fengu šui energiju u enterijeru. Ova lista vam može pružiti savršen uvid u količinu i kvalitet energije koju vaše domaćinstvo poseduje ili možda kuća koju bi tek trebalo da kupite.

Dobar feng šui na spoljnoj strani

Kuća sa dobrom feng šui energijom ne poseduje Sha Chi (agresivne) ili Si Chi niske karakteristike. Pažljivo proučite eksterijer i pogledajte okruženje kuće svežim očima. Zaključite kog je oblika vaša građevina ili objekat koji želite da kupite, da li se nalazi pokraj pruge ili poseduje dvorište pod nagibom. Obično, ovakve kuće mogu predstavljati izazov za kreiranje dobrog feng šuija. Stvaranje predivne bašte, bez obzira na njenu veličinu, može pomoći prilikom privlačenja energije u vaš dom.

Energetski protok ka prednjim vratima

Kuća sa dobrim feng šuijem poseduje uglađen, čist i fluidan protok energije kod ulaznih vrata. Či je taj koji nudi energiju feng šuija, može biti blokiran ukoliko se ispred doma nalazi veliko drvo ili bilo koja karakteristika koja može blokirati put do vaših ulaznih vrata.

Vašim vratima može biti potrebna dodatna nega, dadavanje boje koja više pogoduje feng šuiju, novi metalni elementi i slično. Ne blokirajte prilazni put kući korpama za recikliranje, starim saksijama, niti cipelama ispred vrata.

Ulazna vrata

Kuća sa dobrim feng šuijem poseduje gostoljubiv dizajn ulaznih vrata, ojačane i kanalisane energije koje slobodno teku čitavim enterijerom. Ovakav koncept može negovati i održavati dobar feng šui i učiniti vaš dom daleko povoljnijim za život. Dobro razmotrite šta se nalazi na putu ulaza u vašu kuću i gde energija, vaša pažnja, prvo odlazi, da li slobodan protok vodi direktno u spavaću sobu zatvorenu od ulaznih vrata ili je automatski usmerena ogledalom koje se nalazi u hodniku.

Jako feng šui trojstvo

Kuća sa dobrim feng šuijem poseduje ravnomerno raspoređenu energiju u svim svojim centrima - spavaćoj sobi, kuhinji i kupatilu. Kvalitet koji nudi feng šui energija u vašem domu uglavnom zavisi od snage feng šuija u svim pomenutim prostorijama.

Osigurajte da svaka prostorija poseduje jake feng šui osnove i uvek budite svesni kvaliteta enregije koja se nalazi u ovim ključnim tačkama. Ne postoji ni jedna kuća sa dobrim feng šuijem bez jake energije u spavaćoj sobi, kupatilu i kuhinji.

Dobar feng šui može biti održavan svežim i slobodnim protokom energije. Ne sme postojati stara, blokirana i stagnativna energija bilo gde u kući. Sve oko vas mora biti u konstantnom protoku i menjati se na dnevnoj bazi. Tako da, čak i nakon kreiranja jakog feng šui temelja u vašem domu, posao na njegovom održavanju se nastavlja. Trebalo bi da stvorite navike održavanja energije svežom i njenog protoka koji mora biti smislen u svim prostorijama.

Konstantno istraživanje

Kako bi stvorili dobar feng šui u kući, započnite sa malim i nemojte zaboraviti da ne smete preterati sa količinom elemenata koji stvaraju njegovu energiju. Pre svega, morate verovati svojim osećajima i opredeliti se za svoj lični tok. Nakon svega, to je vaša kuća i najbolje bi bilo da stvorite jaku i obnovljenu količinu feng šui energije kada god da želite da primenite bilo kakve promene.

N.Đ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner