Ovo će biti jedan pozitivan mlad Mesec i pomračenje Sunca na 15. stepenu, mestu gde se nalazi, peta po redu, fiksna zvezda Vega koja je jedna od najsvetlijih i najsrećnijih zvezda.

 

Neptun iz Riba je naklonjen pozitivno pa je sada jako povoljno pokrenuti svoj biznis koji može trajati na duge staze. Idealan je period za sva umetnička postignuća. Saturn daje finansijsku nezavisnost i veliko zadovoljstvo pod uslovom da budete moralni i pristupite ozbiljno u svemu što radite.

Generalno gledano, uz aspekte Sunca, Meseca, Saturna, Neptuna, Jupitera i sjajne fiksne zvezde Vege,mnogim osobama se mogu ispuniti snovi. Stvari o kojima ste do sada samo maštali – postaju realnost.

Prognoza po znakovima

OVAN

Kod vas je sve usmereno na polje karijere pa možete pokrenuti sve što ste planirali i maštali. Kako je Mars u vašem znaku, treba izbeći neku brzopletost i svađe s poslovnim partnerima, a moguće je da su u to umešani i roditelji.

BIK

Kod vas je sve usmereno na polje duhovnosti, putovanja, religije, novih znanja i filozofije. Mnogi Bikovi sada mogu negde putovati, zaljubiti se, komunicirati s rodbinom. Moguće je da se odlučite za neka viša učenja ili da doživite neko prosvetljenje ili neko stecanje važnog životnog uvida.

BLIZANCI

Kod vas je dosta stvari usmereno na osmo polje finansija i transformacije, zajmova, osiguranja… Mnogi Blizanci sada mogu da dožive neku unutrašnju moć koju treba pokrenuti s ostatkom sveta u celini. Veliku borbenost vam daje Mars iz Ovna koji može ispuniti neka vaša neka očekivanja i nadanja.

RAK

Kod vas se sve događa u polju partnera, kako na poslu, tako i u ljubavi. Sada je sigurno da vi možete biti zadovoljni i ispunjeni s ovim mladim Mesecom dok pojedini Rakovi mogu ući u vezu ili brak uz podršku Saturna, što može potrajati dugi niz godina.

LAV

Kod vas se stvari događaju u šestom polju posla, zdravlja, svakodnevnog života i obaveza. Svakako je odlično za pokretanje nekog novog posla. Mnogi Lavovi baš sada mogu steći moć da svoju stvaralačku energiju i talente upotrebe za posao. Ako niste u fizičkoj kondiciji, sada je vreme da se pokrenete.

DEVICA

Kod vas se mlad Mesec događa u petom polju dece, ljubavi, kreativnosti, zabave pa tu možete imati sreće, a pojedine Device mogu dobiti i na lutriji ili neku nagradu. Neka nadanja, želje i očekivanja sada se mogu pokrenuti u dobrom pravcu.

VAGA

Kod vas se mlad Mesec događa u vašoj kući, porodici i sa roditeljima. Pojedine Vage mogu započeti bračnu zajednicu i planirati prinovu. Intuicija vam je jako naglašena pa će vas voditi u ispravnom smeru. Mars je u Ovnu pa ako budete svadljivi i nervozni, to može doliti još ulja na vatru. Opustite se i uživajte s porodicom ili u planiranju iste.

ŠKORPIJA

Kod vas se sve događa u vašem trećem polju komunikacije, rodbinskih odnosa, braće, sestara, kraćih putovanja i prevoza. Sada vam je lako i jednostavno da uspostavite kontakt i komunikaciju sa osobama u okolini i da prikupite informacije. Mnoge Škorpije sada imaju sposobnost primanja znanja i obrazovanja. Pazite na komunikaciju.

STRELAC

Kod vas se mlad Mesec događa u polju finansija i tranformacija pa svaki dosadašnji trud može biti isplativ. Mnogi Strelci sada mogu pokrenuti neki dobar plan za biznis koji će neočekivano u budućnosti biti višestruko isplativ.

JARAC

Kod vas se mlad Mesec događa u vašoj prvoj kući što se dotiče vašeg fizičkog i mentalnog sklopa pa ako ste planirali neku promenu u tom smeru ili da ostavite neki porok – sada je pravi trenutak da to i uradite. Mnogi Jarčevi mogu da imaju lepu i srećnu ljubavnu zajednicu, dok pojedini tek sada mogu ući u vezu.

VODOLIJA

Kod vas se sva događanja izražavaju u vašoj 12. kući koja je odlučila “stopi vas” u celinu koja čuva vašu mudrost, iskustva i talente. Intuicija će biti dosta naglašena i vodiće vas u dubine i razna preispitivanja kako biste spoznali smisao života.

RIBE

Kod vas se ovaj sjajan aspekt i događa pa možete sve šta god da poželite, a i Mars je napustio vaš znak tako da sada možete biti srećniji i manje nervozni. Neke želje, nadanja i očekivanja sada mogu da vas obraduju i da se san pretvori u javu. Mnoge Ribe sada mogu započeti nešto novo u nekoj kreativnoj grupi.

astrolog Željka Knežević

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
e-max.it: your social media marketing partner