Kad vam se ohladi kafa, nemojte je podgrevati, više neće biti ukusna. Isto je i sa ljudima. Vremenom postajemo mudriji i preispitujemo svoje odnose sa ljudima koji nas okružuju. Ponekad dolazimo u situaciju da moramo prekinuti prijateljstvo, radi poboljšanja sopstvenog života. To mora da bude naš svesni izbor!

Sat rođenja uvek ima važnu ulogu u tumačenju nečije sudbine, a sa stanovišta Natalne astrologije, čak predstavlja jedan od osnovnih i nužnih faktora za preciznu izradu ličnog horoskopa.

Horoskop Starih Slovena je horoskop jednog žilavog i ponosnog naroda usko povezanog sa svojom prirodom. Podeljen je na razdoblja od 10 dana. Pronađite svoj datum i cvet koji vas predstavlja i saznajte koliko je istinit.

Velimir Remić (31) jedan je od veoma retkih prognostičara Mundane astrologije sa prostora centralnog Balkana koji se ne libi da u javnost izađe sa predikcijama koje se ostvare nedugo nakon što ih prezentuje čitalačkoj publici.

Mnogi ljudi vole psihološke testove. Neki ih rade da bi nešto dokazali, drugi da bi nešto razumeli, a neki pak samo vole da zabave ili koriste rezultate kao inspiraciju za nešto što moraju da urade. Mi smo priremili test koji se zasniva na psihologiji boja. Pogledajte sliku ispod.

Pronađite svoj znak po datumu rođenja: