Odlučna, uporna, dosledna, realistična, stabilna, beskompromisna, čulna, svojeglava, izdržljiva, tolerantna, tvrdoglava, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana!

Njena najveća snaga leži u dva pobednička kvaliteta koje poseduje – osećajnost i strpljivost.Blage je naravi, ali to ne znači da se njome može manipulisati. O mnogo čemu ima čvrsto mišljenje koje se teško može promeniti, a ako neko pokuša da “testira” njene granice, probudiće njen vatreni temperament.

Neki su brižni i puni ljubavi prema drugima, neki zrače zaraznim optimizmom, neki su očaravajuće hrabri i snažni.

Saturn simboliše ambiciju, upornost, snagu kojom ispunjavamo obaveze i napredujemo unutar društvene zajednice. Ova planeta je i naš osećaj odgovornosti...

Mesec našeg rođenja utiče na mnoge aspekte našeg života. Na našu ličnost, naše sposobnosti ali i na zdravlje. Ovde se ne radi o astrologiji, već činjenicama dokazanim statističkim studijama.

Odlično rešavaju probleme i nikada ne odustaju od zacrtanog cilja.

Bivo  2019.

Teško prihvatete drugačije mišljenje, a loša komunikacija postaje glavni problem u odnosu sa partnerom. Budite otvoreni za iskrene razgovore, postanite tolerantniji i dozvolite drugoj strani da iskaže svoje misli i osećanja.