„Moje dame!

Zapamtite da naslaga prašine štiti drvo koje se nalazi ispod. Kuća postaje dom kada na nameštaju možete ispisati – Volim te.

Poreklo i značenje imena na slovo “A”

AVRAM

Avram je muško ime hebrejskog porekla. Potiče od hebrejske reči “abraham”, “ab-raham”, što znači “uzvišeni (Bog) otac naroda”.

Mandala ili oko u svojim šarama krije dobro čuvane misterije univerzuma.

Svaka od mandala nosi drugačiju, tajnu poruku. Izaberite onu koja vas je privukla na prvi pogled i saznajte šta vam poručuje ovaj budistički i hindu simbol metafizičkog kosmosa. Ako neko može da se zagleda u čovekovu dušu i otkrije njene najskrivenije želje i čežnje, to je oko mandale.

U teretani

1. Ne postoji 'vaše' mesto u fitness grupi: ako kasnite, morate zauzeti slobodno mesto kako ne biste nikog omeli.

2. Ako vidite da je nečija sprava za vežbanje slomljena, nemojte odstupiti, već pomognite. Ali ne biste trebali davati savete o tome kako vežbati: uvek postoji trener koji će to objasniti.

Da li pravite ogromnu grešku ako ujutru prvo popijete kafu kako biste se probudili i smogli snage da krenete u radne pobede?

Istraživanja pokazuju dakafa ima mnoga korisna dejstva, ali ukoliko se pije na prazan stomak može da bude jako štetna za zdravlje.

Odvojte nekoliko sekundi i pažljvo pogledajte ovu sliku.

Kamen br.1

Prvi kamen je – Opal. Njega još nazivaju „mesečev kamen“. Činjenica da ste izabrali baš njega, ukazuje na to da vam je sada najviše potreban odmor od gradske buke i vreve. Osećate potrebu da se isključite, i izvesno vreme zaboravite na probleme.