Šta tu nije u redu? Vlasnici firme verovatno nisu proučavali feng šui, drevnu veštinu uređenja prostora, po čijim su principima nameštene sve poslovne zgrade u Kini, Japanu, Južnoj Koreji… Zašto je to toliko važno, saznajte čitajući mali vodič kroz ovu drevnu veštinu.

Evo kako da se na vreme pripremite za pomeranje sata u nedelju i da se u ponedeljak ne probudite mrtvi umorni.Ovog meseca časovnici se pomeraju na jedan sat u napred, što znači da ćemo spavati sat vremena kraće.

„Moje dame!

Zapamtite da naslaga prašine štiti drvo koje se nalazi ispod. Kuća postaje dom kada na nameštaju možete ispisati – Volim te.

Poreklo i značenje imena na slovo “A”

AVRAM

Avram je muško ime hebrejskog porekla. Potiče od hebrejske reči “abraham”, “ab-raham”, što znači “uzvišeni (Bog) otac naroda”.

Mandala ili oko u svojim šarama krije dobro čuvane misterije univerzuma.

Svaka od mandala nosi drugačiju, tajnu poruku. Izaberite onu koja vas je privukla na prvi pogled i saznajte šta vam poručuje ovaj budistički i hindu simbol metafizičkog kosmosa. Ako neko može da se zagleda u čovekovu dušu i otkrije njene najskrivenije želje i čežnje, to je oko mandale.

U teretani

1. Ne postoji 'vaše' mesto u fitness grupi: ako kasnite, morate zauzeti slobodno mesto kako ne biste nikog omeli.

2. Ako vidite da je nečija sprava za vežbanje slomljena, nemojte odstupiti, već pomognite. Ali ne biste trebali davati savete o tome kako vežbati: uvek postoji trener koji će to objasniti.